Over ons

Enev is al ruim 30 jaar specialist in seriematig draai- en freeswerk. Enev produceert halffabricaten voor veel verschillende toepassingen binnen de diverse industrieën in binnen en buitenland. Het innovatieve machinepark bestaat uit machines die seriematig fijnmechanisch draai- en freeswerk kunnen uitvoeren. Gebruik makend van diverse basismaterialen als staal, aluminium, messing, brons, RVS en kunststof is ENEV efficiënt in seriematig produceren met de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Geschiedenis

Enev is in 1984 opgericht als toeleverancier voor automaten draaiwerk op mechanische curven automaten van destijds al TRAUB en INDEX. In de ruim 30 jaar na onze oprichting is Enev doorgegroeid en heeft zich ontwikkeld als de specialist in fijnmechanisch kort- en langdraaiwerk. In al die jaren is Enev blijven investeren in innovaties op het gebied van CNC machines en gereedschappen. Dat is ook nu terug te zien in het uitgebreide innovatieve machinepark waarover Enev beschikt. De combinatie van een efficiënt productieproces en een vakkundig team, zorgen ervoor dat Enev de hoogste kwaliteit kan leveren tegen een scherpe prijs.


Kwaliteit

Om onze kwaliteiten te blijven waarborgen is Enev ISO 9001:2015 gecertificeerd. Dit certificaat is de actuele norm voor het kwaliteitsmanagement. Naast het naleven van deze criteria wordt er tijdens het in gang gezette productieproces, uitgebreid gecontroleerd op maatvoering en toleranties. Niets ontgaat het scherpe oog van de controleurs. Met uiterste nauwkeurigheid controleren wij of uw producten voldoen aan de gewenste norm en criteria.

Bekijk certificaat


Femco draintechnology

Femco en Enev werken al jaren samen en zijn gevestigd in hetzelfde pand aan de Rendementsweg 7 te Mijdrecht. Femco is specialist in olie en vloeistof aftapsystemen. Enev ondersteunt Femco met al het fijnmechanisch draai- en freeswerk, assemblage en productontwikkelingen. De Femco producten zijn zo succesvol dat deze wereldwijd worden geëxporteerd! Een betere referentie kunnen we ons niet wensen.

Bekijk de website