CONTACT
NL UK DE

Onze ervaring telt

Bij ENEV houden we ons bezig met fijnmechanisch draai- en freeswerk. Met als specialisatie langdraaiwerk. En dat doen we al sinds 1984. We hebben in de afgelopen decennia dan ook een enorme ervaring opgebouwd, waar al onze klanten van profiteren. U kunt het zo gek niet bedenken of we hebben er een oplossing voor. Daar staan ons uitgebreide machinepark en onze zeer ervaren medewerkers borg voor. Het zijn stuk voor stuk specialisten die hun vak tot in de puntjes beheersen. En elke opdracht als een nieuwe uitdaging zien. Ook dat telt!

Nul % uitval

We beheersen ons vak als geen ander. Dat blijkt onder meer uit onze minutieuze controle op alle onderdelen van het productieproces. Van de aankoop van het basismateriaal tot en met de levering van het eindproduct laten we niets aan het toeval over. Elk aspect in het productieproces wordt ook nog eens door een tweede specialist uit ons team gecontroleerd. Dat oog voor detail en ons voortdurende streven naar topkwaliteit, resulteert in nul % uitval. En daar doet u uw voordeel mee.

U bepaalt de regie

Een kleine, middelgrote of grote serie? Vanaf door u aangeleverde tekeningen en specificaties? Of schakelt u ons in voor de ontwikkelingsfase, het ontwerp en de constructie? Het kan allemaal. U bepaalt zelf van welke specialistische dienst-verlening u gebruik maakt. Maar welke keuze u ook maakt, u kunt altijd rekenen op:

  • - een aantrekkelijke, marktconforme prijs
  • - een uitstekende en bewezen kwaliteit
  • - een snelle en gegarandeerde levertijd

Neem de proef op de som!

Bel +31 (0)297 230 201 of mail naar info@enev.nl
Keurmerk logo's